A misot meleg vízben feloldjuk, majd felforraljuk, és alacsony lángon tovább főzzük. Eközben a tésztát szintén készre főzzük, és négy tányérba kanalazzuk. A tofut a tészt
A paradicsomot sózzuk, borsozzuk, cukrozzuk, majd olajon megdinszteljük. Közben a padlizsánt átsütjük, majd a paradicsomhoz keverjük. A tésztát megfőzzük, rámorzsoljuk a
A tojásfehérjét verjük kemény habbá, keverjük bele a sütőport, és a mogyorót. Készítsünk a keverékből 8 darab 7,5 cm-es halmot egy sütőpapíros sütőlapon. Süssük 30 percig
A tofut felkockázzuk, sóval és összetört fokhagymával ízesítjük, majd megkenjük mustárral. Utána meghintjük annyi liszttel, hogy ha megrázzuk az edényt, a kockák elváljan
A burgonyát puhára főzzük, lehámozzuk, majd vékony karikákra vágjuk. Egy akkora tepsibe terítjük, amekkorába csak egyujjnyi fér, és sóval ízesítjük. A megmosott szőlőt a
A sütőtököt megsütjük, majd összetörjük, és hozzákeverjük a citromlevet, a vaníliás cukrot és 1-2 kanál szörpöt. Az egészet elkeverjük, majd a tányérokra kis halmokat tes
A sütőtököt megsütjük, majd összetörjük, és összekeverjük a lereszelt almával. Ezután mézzel vagy citromlével ízesítjük, és már kínálhatjuk is.
A tököt megsütjük, majd feldaraboljuk, és a turmixba tesszük. Ezután hozzáöntjük a tejet, és megszórjuk a cukorral. Az egészet alaposan összeturmixoljuk, majd eloszlatjuk
Ugrás a lap tetejére >>