Hámozzuk meg a tököt és a padlizsánnal együtt kockázzuk fel. A cukkinit és a répát felkarikázzuk, a paradicsomot pedig felaprítjuk.
Egy edényben dolgozzuk össze a tököt a padlizsánnal, a cukkinivel, a borsóval, az okrával, a paradicsommal, a répával, az összevágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a mazsolával és a paradicsomszósszal. Öntsük rá a levest és ízesítsük kurkumával, köménnyel, pirospaprikával és fahéjjal. Helyezzünk rá fedőt és takarékon 4-5 órán át pároljuk. Tálaláskor kuszkuszt kínálunk hozzá és friss petrezselyemmel dekoráljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom