Tészta:
250 g átszitált sima liszt, plusz a forma kikenéséhez, 175 g kis kockára vágott, fagyos, sótlan vaj, 1 egész felvert tojás, egy kis só. A lisztet mor
A kölest forró vízzel leöblítjük, majd egy éjszakára vízbe áztatjuk.
Az olajat felforrósítjuk a wokban, majd a felaprított hagymát megfuttatjuk rajta. Utá
A wokban olajat forrósítunk, és megfuttatjuk rajta a felaprított hagymát. Ráhintjük a pirospaprikát, kevés vizet adunk hozzá, majd hozzáadjuk a hosszában feld
A gyümölcsöt megtisztítjuk és 4 dl vízben 5 percig főzzük. Utána kissé hűlni hagyjuk, turmixoljuk, majd átszűrjük. Végül a többi hozzávalóval újra tur
Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, a hagymát és a fokhagymát pároljuk benne puhára 3 perc alatt. Adjuk hozzá a paszternákot, a cukkinit, a sárgarépát
Főzzük meg a tésztát, majd tegyük félre. Keverjük hozzá a vajat, és hagyjuk kihűlni.
Sütőlemezre tegyünk 4 kerek formát. Osszuk a tésztát 8 adagra, ebbő
Megtisztítjuk a karfiolt, majd megfőzzük sós és cukros vízben. Kikenünk egy tálat vajjal, beleteszszük a karfiolt és ráöntjük a 3 tojás sárgájával elkeve
A hagymát felaprítjuk, majd a wokban felforrósított olajon megfuttatjuk. Rátesszük az összetört fokhagymát, fűszerekkel, kethuppal és szójaszósszal ízesítj
Ugrás a lap tetejére >>