» 85 ml olívaolaj » 1 közepes fej felszeletelt vöröshagyma » 1 gerezd préselt fokhagyma » 250 g hámozott, felaprított burgonya » 150 g vékonyan szeletelt sárgarépa » 125 g vékonyan szeletelt zeller » 150 g felszeletelt cukkini » 1 l marhahúsleves-alap » 420 g konzerv olasz paradicsom » egy darabka parnezán sajt héja » 1 evőkanál felaprított petrezselyem » 420 g konzerv toszkán fehér bab » só » frissen őrölt fekete bors
Az olajat forrósítsd fel, majd 5 percig süsd a vörös-és fokhagymát. Add hozzá a burgonyát és még 5 percig süsd. Ismételd meg a cukkinivel, zellerrel, és sárgarépával.
Öntsd hozzá a marhahúsleves-alapot., tedd bele a paradicsomot, a sajt héját,forrald fel, és lefedve, lassú tűzön 1 órán át főzd. Ha a leves túl sűrű lenne, önts hozzá kis marhahúsleves-alapot.
Add hozzá még a felaprított petrezselymet. és a fehér babot, és főzd 15 percig.
Tálalás előtt sózd, borsozd, ropogós kenyérrel tálald.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom