Pesto:
Keverjük robotgépben pépesre a
fokhagymát, a
bazsalikomot és a fenyőmagot. Adjuk fokozatosan hozzá az olajat, majd tegyük bele a
sajtot, keverjük össze, és ízesítsük.
Grill
rácson süssük meg a
paprikát 10-12 percig. Tegyük zacskóba, és hagyjuk kihűlni. Egy késsel vegyük ki a magokat.
Kenjünk meg 8 szelet kenyér egyik oldalát vastagon pestóval. tegyünk 4 szeletet pestós felükkel felfelé a munkalapra, szórjuk rá a
paprikát, a
tojást és a
vízi
tormát. Tegyünk mindegyik kenyérre egy másikat, tegyünk rá egy réteg
paradicsomot,
uborkát, lila
hagymát, ízesítsük, majd locsoljuk meg
ecettel. Te
tejükre tegyünk egy üres kenyeret. Tálalás előtt vágjuk háromszögekre.
Elkészítési idő: 50 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>