Először készítsük el a páclevet. A bort keverjük össze a 
konyakkal, az 
ecettel, a 
borssal és a 
szegfűszeggel, majd öntsük a feldarabolt nyúlra, valamint a felaprított zöldségekre. Tegyük bele a fűszercsokrot is és pihentessük a hűtőben egy napig. Ezután külön süssük meg 20 perc alatt a húst, majd ugyanígy a zöldségeket is. Dolgozzuk őket össze és futtassuk meg 5 perc alatt a 
liszttel, majd adjuk hozzá a felfőzött páclevet és az alaplevet. Takarékon pároljuk 2 órán át, közben pedig fölözzük le a habját és a 
zsírját. Ha kész szűrjük le, a levet ismét főzzük fel és dolgozzuk hozzá a ribizlizselét és a bor
ecetet.
A 
gombát 10 perc alatt pároljuk meg 1,5 deci 
vízben és dolgozzuk hozzá a 
vajat, valamint a kifacsart 
citrom levét. 
Tálaláskor a szószt és a 
gombás keveréket kanalazzuk a húsokra.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>