Egy csomag réteslapot szedjünk szét, és béleljünk ki vele egy tepsit. A tésztát között kenjünk meg mindent olvasztott vajjal. A tésztát főzzük ki, és szű
A hagymát szálasra vágjuk, az olajban sárgára pirítjuk, hozzáadjuk a húst, megforgatjuk benne, majd belerakjuk a borsót, a gerslit, a kockára vágott burgonyát
A babot főzés előtt 24 órával beáztatjuk. A vöröshagymát levelekre bontjuk, és lassú tűzön a zsíron lábasban üvegesre pároljuk. Ha véletlenül egy-egy h
A babot egy napra beáztatjuk. A hagymát szétszedjük leveleire, és megpirítjuk a libazsírban, hozzáadunk 1 ek lisztet,a húsokat, majd még egy kanál lisztet. Pá
A sonkát tegyük tepsibe és tűzdeljük meg szegfűszeggel. Süssük 160°C-os sütőben nagyjából 1 óra hosszáig.
A cseresznyemártáshoz a cseresznyét csepegtes
A csirkemellekre nyílást vágunk. A tojásokat elfelezzük, majd a csíkokra vágott sonkákba csavarjuk, és minden csirkemellbe hat ilyet teszünk. Ezután megtűzzü
A sonkát előző nap áztassuk annyi tejbe, hogy ellepje. Másnap együk ki a tejből, és vágjuk csíkokra. A burgonyát pucoljuk meg, és kockázzuk fel. A paprikát
A sonkát feltesszük főni, majd ha megfőtt felkockázzuk. A zöldségeket felaprítjuk, és feltesszük főni a sonkalébe a fűszerekkel együtt. Ha a zöldségek meg
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom