A lisztet összedolgozzuk a Rama margarinnal, a tojássárgájával, a sóval és a tejszínnel vagy tejföllel. Utána 1,5 cm vastag lappá nyújtjuk, majd hűtőbe tess
A hagymát felszeleteljük, a sóskát jól megmossuk. A hagymát vajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a sóskát, és tovább pároljuk. Hozzákeverjük a lisztet, majd
A kolbászt, a sört, a barna cukrot a hagymát és az ecetet tegyük egy nagy lábasba. Fedjük le és 20 percig főzzük lassú tűzön.
Vegyük ki a kolbászt a főz
1 dl sört összekeverünk a liszttel, tojássárgájával és a tejszínnel. A maradék sört a cukorral, fahéjjal, a citrom reszelt héjával és a szegfűszeggel felf
1 dl sört kikeverünk a liszttel, tojássárgájával és a tejjel. A többi sört a fűszerekkel és a mézzel felfőzzük, majd utána a tejes keverékhez öntjük. G
Keverjük habosra a puha vajat, a sört és a mustárt. Szórjuk bele a sajtot, a vöröshagymát, a gyömbért és a sót. Keverjük simára. Halmozzuk tálra, és fedj
A nyulat sózzuk és borsozzuk meg. Pucoljuk meg és kockázzuk fel a hagymát, a fokhagymát pedig vágjuk vékony szeletekre. A petrezselymet aprítsuk fel.
Forrósí
Tisztítsuk meg a spárgát. Pároljuk félpuhára egy nagy lábasban (kb. 5-8 perc).
A spárgaszálakat rendezzük koszorú alakba egy előmelegített nagy, kerek tálr
Ugrás a lap tetejére >>