A tejet, lisztet, élesztőt, cukrot, vajat, tojást, sót és a reszelt citromhéjat keverjük mindaddig amíg nem lesz ragadós. Tegyük a hűtőbe egy órára. Készí
A befőttet szűrjük le, és magozzuk ki. A pudingot keverjük el 2 dl tejjel, a tejszínnel, a porcukorral és a meggylével. A csokit reszeljük le, és a gesztenyemas
Egy tálban összekeverjük a tojássárgájákat a cukrokkal és a citromhéjjal, majd hozzáadjuk a lisztet és a tejszínt. Ezután a habbá vert tojásfehérjét forg
Egy tálban összegyúrjuk a lisztet az élesztővel, sóval, cukorral, tojással, rummal és annyi tejjel, hogy könnyen gyúrható tésztát kapjunk. Ráöntjük a mego
A sajtot vágjuk kisebb kockákra, s a fokagyma gerezddel felváltva rakjuk az üvegbe. Szórjunk közé tarka borsot, a rozmaringot és a babérlevelet úgy együk az
Fogunk egy fondü edényt, bedörzsöljük fokhagymával a belsejét, belekockázzuk a sajtokat, majd a hozzávalókkal összekeverjük. Amikor besűrűsödött, levessz
A sajtokat, vajat, tejfölt összedolgozzuk, hozzáadjuk a fűszereket, és a felaprított zöld fűszereket. Golyókat formálunk, amiket a maradék zöldfűszerbe forga
Egy tálban összekeverjük a sajtokat a mustárral, sózzuk, borsozzuk, majd felét egy másik tálba kanalazzuk. Az egyik tálba keverjük a felaprózott zöldfűszerek
Ugrás a lap tetejére >>