A spárgát tövét levágjuk, a zöldséget meghámozzuk, majd egy lábosba tesszük, és addig főzzük, amíg teljesen megpuhul. Eközben az olívaolajat, az ecetet é
Első lépésként oldjuk fel az ammónium karbonátot a tejszínben.
Keverjük össze a fűszereket a liszttel és adjuk hozzá a Rama margarindarabkákat, cukrot, van
150 °C- ra melegítsük elő a sütőt. Kenjük ki a muffinformát, vagy fújjuk be letapadásgátló spray- vel. Mindegyik formába tegyünk egy wonton tésztát, majd
A halat felcsíkozzuk, megsózzuk, és 30 percre hűtőbe tesszük.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét habbá verjük. A sárgáját az olajjal, sóval, sörre
Vágjuk durvára a diót, majd pirítsuk meg egy zsír nélküli serpenyőben. Hagyjuk kicsit hűlni, majd keverjük össze a ribizlizselével.
Melegítsük elő a süt
180°C- ra melegítsük elő a sütőt. A cukrot, a mazsolát a diót és a melaszt keverjük össze alaposan egy közepes méretű tálban. Az alma üregét töltsük me
A mustárt keverjük össze a rozmaringgal, a fokhagymával és a borssal. Ezzel a keverékkel, a zsineggel sonkaszerűen bekötözött báránycombot jól dörzsöljük
A hagymát megpirítjuk az olajban, hozzáadjuk a fokhagymát, fűszereket, fűszernövényeket, konzervparadicsomot, paradicsompürét, és sűrű állagúra főzzük. P
Ugrás a lap tetejére >>