Áztassuk be a zselatint kevés vízbe. Tisztítsuk meg a gyümölcsöket, húzzuk le a narancs és a grapefruit fehér hártyáit, és kockázzuk fel őket. Szeleteljük
A lencsét egy napra hideg vízbe áztatjuk. A elaprított hagymát, szalonnát, megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zellerzöldet, felkarikázott zöldségeket, és tovább
A hagymát felaprítjuk, és zsíron megpirítjuk. Hozzáadjuk az aprólékot, megfűszerezzük, és megpároljuk.
A májat felcsíkozzuk, majd a puha aprólékhoz adjuk
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, a felkockázott húst, a zellert és a répákat. Az egészet megpirítjuk, majd felöntjük
Fogunk egy serpenyőt, beleöntjük az olajat, majd beletesszük a rákokat, és a felszeletelt chilit, az újhagymát és a zöldborsót rászórjuk. Kevés vizet adunk
A karajt elnégyeljük, olajon megpirítjuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, felaprózzuk, és kevés olajon ezt is megpirítjuk. Rászórjuk a pirospaprikát, és hozz
Megtisztítjuk a húsokat, és feldaraboljuk őket, feltesszük főni, majd hozzáadjuk a zöldségeket, és a fűszereket. A lábas fedelével lefedjük, de úgy, hogy k
Olvasszuk meg a vajat egy közepes méretű lábasban, közepes lángon. Adjuk hozzá a fokhagymát és a sherryt/ fehérbort. Tegyük bele a gombát. Gyakran megkeverve
Ugrás a lap tetejére >>