Fogunk egy nagy lábost, amelyben feltesszük főni a sonkát. Eközben a Rama margarint, a lisztet és a tejet összekeverjük, majd az aszpikot sonkalével vegyítjük,
A pulykát hasát sózzuk meg, az olajat forrósítsuk fel, és dobjuk bele a kis kockára vágott kenyeret. Pirítsuk meg, és öntsük fel tejjel, hogy ellepje. Párszo
A pulykamellfilét sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a oregánóval, majd rátesszük a sonkaszeleteket, a parmezánt és a mozzarellát. Így felgöngyöljük, megkötjük
A szendvicskenyeret megpirítjuk, megkenjük vajjal, rárakjuk a sajtot és a sonkát majd karácsonyi süteményformákkal különböző alakzatokat szaggatunk ki belől
A sonkát daráljuk le, és keverjük össze a tejföllel, egy kevés sóval és borssal. A tésztát tegyük deszkára, és vékonyan nyújtsuk ki. a tojásokat verjük
A salátát alaposan megmossuk, a sonkát 3-4 mm vastagon felszeleteljük.
A lisztet, a tojások sárgáját és a gyömbért kikeverjük a sörrel. A tojások fehérj
A vajat egy nagy lábasban közepes lángon olvasszuk meg. A hagymát szórjuk bele, és kevergetve 3 percig pirítsuk.
Az alaplé felét és a sonkatököt adjuk hozzá
Fél deci langyos tejben feloldjuk a cukrot és felfuttatjuk benne az élesztőt. Elkeverjük a liszttel, kávéskanálnyi sóval és annyi langyos tejjel, hogy jó köze
Ugrás a lap tetejére >>