Első lépésként főzzük meg a körtét, annyi vízben hogy ellepje. 1 órás főzés után a gyümölcsöt vízzel együtt öntsük rá a szilvára és hagyjuk egy é
A szalonnát felkockázzuk, zsírját kisütjük, és a pörcöt félrerakjuk. A visszamaradt zsíron megpirítjuk a felaprózott hagymát, majd hozzáadjuk a lencsét é
A sárgarépát megtisztítjuk, majd puhára főzzük. Eközben a tojásokat is keményre főzzük, majd felszeleteljük. A sárgarépát felkarikázzuk, miután kihűlt.
Egy nagyobb fazékba vizet teszek forrni. Az édes káposztát a torzsája mentén bevágom rézsútosan, a közepébe egy húsvillát szúrok, és beleteszem a forró v
A vaddisznót és a szarvasborjút kicsontozzuk, az inas részeket eltávolítjuk, majd felszeleteljük. A húsok aránya a következő: 3/4 rész vaddisznó, 1/4 rész s
A tésztát ketchuppal vékonyan megkenjük. Felnyitjuk a két doboz szardíniát, a halakat két felé vágjuk és egymás mellé elhelyezzük a pizzán. A szardellagy
A vajat egy serpenyőben fölolvasztjuk, a lisztet beleszórjuk és megpirítjuk, majd a tejjel besűrítjük.Ezek után levesszük a tűzről és a fűszerekkel megízes
A szarvast megtisztítjuk, majd puhára főzzük, és kétszer átdaráljuk. Eközben a lisztből vajon rántást készítünk, hozzáöntjük a tejet, beletesszük a fel
Ugrás a lap tetejére >>