A kacsát mossuk meg, a bef?ttet csepegtessük le, és magozzuk ki. A bef?ttlevet
sózzuk meg, és keverjük bele az összetört f?szert. a kacsát belülr?l
sózzuk meg, és a cseresznye felét tegyük be a hasüregébe. A nyílást t?zzük össze, és a b?rét vagdossuk be. Tegyük tepsibe, öntsük rá a f?szeres bef?ttlevet, fedjük be alufóliába, és forró süt?ben pároljuk 1,5 órát. A levét öntsük bele egy tálba, a húst daraboljuk fel, és tegyük vissza a süt?ben a b?rös felükkel lefelé. Szórjuk rá a cseresznyét. A
pecsenyelér?l szedjük le a
zsírt, és forraljuk fel. Adjuk hozzá a
tejszínt, majd forraljuk. keverjük bele a sherryt is. A levet locsoljuk rá a húsra, és 15 percig süssük még forró süt?ben.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>