» 1 doboz vörös konzervbab » 1 doboz fehér konzervbab » 20 dkg apró savanyuuborka » 1 csokor metélőhagyma » pár gerezd fokhagyma » só » őrölt bors1 e.k. borecet » 1 kiskanál mustár » 1 kiskanál cukor
Az uborkát csíkokra daraboljuk és hozzáadjuk a leszűrt babokat. A mustárt külön tálban az ecettel, sóval, borssal és a cukorral kikeverjük, rászórjuk a metélőhagymát és az összezúzott fokhagymát, majd a babhoz adjuk. Az egészet összekeverjük majd pár órára behűtjük.
Boldog új esztendőt!
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom