» 60 ml extraszűz olívaolaj » 1 hagyma, felaprózva » 2 evőkanál friss, felaprózott petrezselyem » 350 g paradicsom meghámozva, átpaszírozva » só » 350 g homárhús, nagy darabokra vágva » 350 g spagetti
Forrósítsuk fel az olajat egy serpenyőben közepes tűzön és süssük meg benne hagymát 3-4 perc alatt. Adjunk hozzá 1 evőkanál petrezselymet és a paradicsomot. Pároljuk 15-20 percig. Tegyük hozzá a homárhúst és sózzuk meg. Pároljuk 10 percig.
Főzzük ki a tésztát enyhén sós vízben, szűrjük le és adjuk a homárhoz. Keverjük össze és szórjuk meg petrezselyemmel.
Elkészítési idő 90 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom