A csirkét daraboljuk fel, és készítsük belőle pörköltet. Miután a pörkölt kihűlt, csontozzuk ki, és a húst szeleteljük apró darabokra. Keverjünk hozzá kevés pörköltszafto
Távolítsuk el az egyik csibéből a villacsontot, hasítsuk végig kétoldalt a gerince mentén, majd azt is távolítsuk el. A mellékcsontjára lenyomva lapítsuk le. Két fémnyárs
A csirkéről lehúzzuk a bőrt, majd kicsontozzuk, és felkockázzuk. Sót és curryport adunk hozzá, majd 2 órán át állni hagyjuk.
Az olajat felforrósítjuk, a hagymát felaprí
A rizst forró vízben feltesszük főni. A csirkemellet csíkokra vágjuk.
A keményítőt elkeverjük az 1 dl vízzel és a Grill fűszervarázzsal és pirospaprikával,majd ebbe tess
A csirkés és a hagymát felvágjuk. A hagymás lepirítjuk, rátesszük a csirkét, megsózzuk, és pirítjuk. Miután lepirult hozzáadjuk a kockára vágott kaliforniai paprikát, a z
A szárnyakat megmossuk, és félbevágjuk. Az olajba belekeverjük a mézet, az ecetet, a gyömbért, sót, borsot, cukrot, szójaszószt és az összezúzott fokhagymát. Belerakjuk a
Egy mély tányérba szórjuk bele a lisztet, a borsot, a gyömbért és a sót. Ezeket alaposan keverjük is össze, majd ebbe forgassuk bele a 12 csirkeszárnyat. Az előkészített
Kezdjünk el hevíteni 2 evőkanál olajat és futtassuk meg benne az összevágott hagymát, majd dolgozzuk hozzá a zúzott fokhagymát és egy felkockázott paradicsomot. Főzzük né
Ugrás a lap tetejére >>