A csirkét daraboljuk fel, és készítsük bel?le pörköltet. Miután a pörkölt kih?lt, csontozzuk ki, és a húst szeleteljük apró darabokra. Keverjünk hozzá kevés pörköltszafto
Távolítsuk el az egyik csibéb?l a villacsontot, hasítsuk végig kétoldalt a gerince mentén, majd azt is távolítsuk el. A mellékcsontjára lenyomva lapítsuk le. Két fémnyárs
A csirkér?l lehúzzuk a b?rt, majd kicsontozzuk, és felkockázzuk. Sót és curryport adunk hozzá, majd 2 órán át állni hagyjuk.
Az olajat felforrósítjuk, a hagymát felaprí
A rizst forró vízben feltesszük f?ni. A csirkemellet csíkokra vágjuk.
A keményít?t elkeverjük az 1 dl vízzel és a Grill f?szervarázzsal és pirospaprikával,majd ebbe tess
A csirkés és a hagymát felvágjuk. A hagymás lepirítjuk, rátesszük a csirkét, megsózzuk, és pirítjuk. Miután lepirult hozzáadjuk a kockára vágott kaliforniai paprikát, a z
A szárnyakat megmossuk, és félbevágjuk. Az olajba belekeverjük a mézet, az ecetet, a gyömbért, sót, borsot, cukrot, szójaszószt és az összezúzott fokhagymát. Belerakjuk a
Egy mély tányérba szórjuk bele a lisztet, a borsot, a gyömbért és a sót. Ezeket alaposan keverjük is össze, majd ebbe forgassuk bele a 12 csirkeszárnyat. Az el?készített
Kezdjünk el hevíteni 2 ev?kanál olajat és futtassuk meg benne az összevágott hagymát, majd dolgozzuk hozzá a zúzott fokhagymát és egy felkockázott paradicsomot. F?zzük né
Ugrás a lap tetejére >>