Csípős csirkeragu receptHány személyre: 3 személyre
» 1 tasak KNORR Grill Fűszervarázs
» 1 tasak KNORR
mexikói Chilis bab Rafinéria alap
» 20 dkg Coop
rizs» 30 dkg
csirkemell filé
» 3 tasak étkezési keményítő
» 20 dkg Coop mirelit
mexikói mix
» 1 tasak Coop piros
paprika» 40 dkg Coop
mexikói zöldségkeverék
A
rizst forró
vízben feltesszük főni. A
csirkemellet csíkokra vágjuk.
A keményítőt elkeverjük az 1 dl
vízzel és a Grill fűszervarázzsal és piros
paprikával,majd ebbe tesszük a
csirkemellet. 5 percig állni hagyjuk.
A 4,5 dl
vízzel elkevert Rafinéria alapot felforraljuk,hozzáadjuk a csirkét úgy hogy a keményítős
vízből kiszedjük (de nem kell lecsurgatni). Pár perc után hozzáadjuk a
mexikói zöldségkeveréket is. Fedő alatt 15 percig főzzük,néha kevergetve.
A
rizsből kupacokat formálunk a tányérokon,a
chilis csirkés ragut pedig köréjük kanalazzuk.
Fortély:Érdekesebb ízeket kedvelők adhatnak hozzá 1-1 tasak
mézet és balzsam
ecetet.
Elkészítési idő:20 perc
Szerző:
Snifi Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>