Csíp?s csirkeragu receptHány személyre: 3 személyre
» 1 tasak KNORR Grill F?szervarázs
» 1 tasak KNORR
mexikói Chilis bab Rafinéria alap
» 20 dkg Coop
rizs» 30 dkg
csirkemell filé
» 3 tasak étkezési keményít?
» 20 dkg Coop mirelit
mexikói mix
» 1 tasak Coop piros
paprika» 40 dkg Coop
mexikói zöldségkeverék
A
rizst forró
vízben feltesszük f?ni. A
csirkemellet csíkokra vágjuk.
A keményít?t elkeverjük az 1 dl
vízzel és a Grill f?szervarázzsal és piros
paprikával,majd ebbe tesszük a
csirkemellet. 5 percig állni hagyjuk.
A 4,5 dl
vízzel elkevert Rafinéria alapot felforraljuk,hozzáadjuk a csirkét úgy hogy a keményít?s
vízb?l kiszedjük (de nem kell lecsurgatni). Pár perc után hozzáadjuk a
mexikói zöldségkeveréket is. Fed? alatt 15 percig f?zzük,néha kevergetve.
A
rizsb?l kupacokat formálunk a tányérokon,a
chilis csirkés ragut pedig köréjük kanalazzuk.
Fortély:Érdekesebb ízeket kedvel?k adhatnak hozzá 1-1 tasak
mézet és balzsam
ecetet.
Elkészítési id?:20 perc
Szerző:
Snifi Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>