Vágjuk apró darabokra a húsokat, majd dolgozzuk össze a zúzott fokhagymával, a felaprított petrezselyemmel, a tojással és a zsemlemorzsával. F?szerezzük ízlés szerint sóv
A körtét pucoljuk meg, magozzuk ki, majd vágjuk 12 kis cikkre. A bagettszeleteket pirítsuk meg, majd szórjuk meg pecorino-forgáccsal, és díszítsük 1-1 cikk körtével. Szór
Fogunk egy tálat, beletesszük a darált húst, majd hozzákeverjük a felaprózott, párolt hagymát, a paprikakrémet, a pirospaprikát, a paradicsompürét és a tojást. Ezután sóz
Egy cserépedényt kirakunk a császárszalonna szeletekkel, majd rátesszük a zöldséges lében megf?zött csirkedarabokat. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a feldarabolt hagymákka
A libahúst, sertésdagadót, és a csirkemájat apró darabokra vágjuk. Hozzáadjuk a meghámozott és felaprított vöröshagymát, a tojást, a konyakot a fehérbort és a f?szereket.
A feldarabolt kacsát megsózzuk. A hagymát felaprítjuk, a zöldségeket felkarikázzuk, majd vajat forrósítunk és az egészet néhány percig pároljuk benne. Hozzáadjuk a paradi
A csirkemelleket húskalapáccsal kicsit megütögetjük, és bedörzsöljük sóval, borssal. Egy serpeny?ben forró vajon megsütjük.
A megpirult szeleteket tegyük t?zálló tálra,
A madarat darabokra vágjuk. A hagymát felaprítjuk, majd a forró zsíron megfuttatjuk, rátesszük a húst, hozzáadjuk a sót, borsot, paprikát, összezúzott fokhagymát és a bab
Ugrás a lap tetejére >>