A hagymát felaprózzuk, olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszelelt gombát, és így megpároljuk. Ezután a beáztatott zsemléket belemorzsoljuk, a darált sertéshúst és c
Szalonnát kockára vágjuk és lepirítjuk. Hozzáadjuk a vöröshagymát, a kockára vágott paradicsomot és a paprikát. Ezután rákerül a f?szerpaprika, egy kevés vízzel. Sózzuk é
A csirkemelleket megtisztítjuk, b?rüket leszedjük, majd mindkett?t elnégyeljük. Miután kissé kiklopfoljuk ?ket, besózzuk, majd olajon kisütjük. A megmaradt zsiradékba meg
A fácánmelleket kiklopfoljuk, majd a szalonnát rát?zdeljük, kissé megsózzuk, majd állni hagyjuk fél órát. Ezután a lisztbe beleforgatjuk, majd olajon kissé megsütjük, és
A hagymát felaprózzuk, majd olajon megpirítjuk, és hozzáadjuk az elfelezett gombákat. Így megpároljuk, majd a szétszedett kacsát is hozzáadjuk. Majoránnával, petrezselyem
Egy vegetával ízesített vízben megf?zzük a lencsét. Amíg f? a lencse, kicsontozzuk a csirkecombokat. A csontról levágott húst megszórjuk vegetával és zöldf?szereket (kaku
A banánt meghámozzuk, és feldaraboljuk. Rálocsolunk 1 dl bort, és hozzáadjuk a cukrot.
Az olajat felforrósítjuk, majd a húst átsütjük rajta, és kiszedjük. A visszamarad
A csirkét daraboljuk fel, f?szerezzük sóval, valamint borssal és az olajban süssük meg minden oldalát a felkockázott szalonnával együtt. Ezután dolgozzuk hozzá az összevá
Ugrás a lap tetejére >>