» 2 csibe (egyenként kb. 65 dkg) » 1 evőkanál csilipor » 1 evőkanál őrölt római kömény » 3 evőkanál olívaolaj » Só és őrölt fekete bors
Távolítsuk el az egyik csibéből a villacsontot, hasítsuk végig kétoldalt a gerince mentén, majd azt is távolítsuk el. A mellékcsontjára lenyomva lapítsuk le. Két fémnyársat szúrjunk át rajta keresztbe, hogy lapos maradjon. (mindkettőt a mellén keresztül, egyet a combjánál, egyet pedig a szárnyánál). Készítsük elő ugyanígy a másik csibét is. Az olajjal a csiliport, a sót, a borsot és a köményt keverjük össze. Melegítsük elő a grillsütőt. 15-15 percig, vagy amíg jó át nem sülnek grillezzük a csibéket oldalanként. A nyársakat távolítsuk el és vágjuk félbe a mellcsont mentén.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom