A megtisztított, felaprított aprólékot, zöldségeket feltesszük f?ni. Hozzáadjuk a f?szereket. Rántást készítünk lisztb?l, és zsírból, és a gombával együtt a levesbe kever
Elkészítése ugyan az, mint a becsinált csirkének, csak itt pulykahúst használunk.
Csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, serpeny?be el?sütjük. Vajat olvasztunk, hozzáadjuk a lisztet, és világos rántást készítünk. Felöntjük tejjel, és a tojássár
A csirkehúst felkockázzuk, majd vajon megpirítjuk, sózzuk ?ket. Eközben hozzáadjuk a kimagozott szilvát és a f?szereket, majd fed? alatt 25 percig süt?ben sütjük. Eközben
Fogunk egy tálat, beletesszük az aszalt szilvát, majd annyi rumos-citromot töltünk hozzá, hogy ellepje. Így egy éjszakát állni hagyom. Másnap a libát sóval, borssal, citr
A húst megmossuk, majd lábosba tesszük, úgy, hogy alul legyenek a combok, felette pedig a melle. Annyi vízben, amennyi ellepi, feltesszük f?ni. Amikor felforrt, lehabozzu
A combokat sózzuk, borsozzuk, majd a vajas-olajos keveréken megpirítjuk, és félretesszük ?ket. A serpeny?ben maradt b?rdarabkákra öntjük a vodkát, egy perc után pedig lev
A fácánokat sózzuk, borsozzuk, majd olajba tesszük, és el?melegített süt?ben, magas fokozaton kb. 20 percig sütjük. Közben a levessel többször meglocsoljuk, majd ha megsü
Ugrás a lap tetejére >>