A megtisztított, felaprított aprólékot, zöldségeket feltesszük főni. Hozzáadjuk a fűszereket. Rántást készítünk lisztből, és zsírból, és a gombával e
Elkészítése ugyan az, mint a becsinált csirkének, csak itt pulykahúst használunk.
Csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, serpenyőbe elősütjük. Vajat olvasztunk, hozzáadjuk a lisztet, és világos rántást készítünk. Felöntjük tejj
A csirkehúst felkockázzuk, majd vajon megpirítjuk, sózzuk őket. Eközben hozzáadjuk a kimagozott szilvát és a fűszereket, majd fedő alatt 25 percig sütőben s
Fogunk egy tálat, beletesszük az aszalt szilvát, majd annyi rumos-citromot töltünk hozzá, hogy ellepje. Így egy éjszakát állni hagyom. Másnap a libát sóval,
A húst megmossuk, majd lábosba tesszük, úgy, hogy alul legyenek a combok, felette pedig a melle. Annyi vízben, amennyi ellepi, feltesszük főni. Amikor felforrt, le
A combokat sózzuk, borsozzuk, majd a vajas-olajos keveréken megpirítjuk, és félretesszük őket. A serpenyőben maradt bőrdarabkákra öntjük a vodkát, egy perc u
A fácánokat sózzuk, borsozzuk, majd olajba tesszük, és előmelegített sütőben, magas fokozaton kb. 20 percig sütjük. Közben a levessel többször meglocsoljuk,
Ugrás a lap tetejére >>