A csirkét megtisztítjuk, feldaraboljuk, megsózzuk, megforgatjuk lisztben és vajban megsütjük. Ezután hozzáadjuk a borsót, a felaprított petrezselyemzölddel. Sóval és cuko
Húst fűszerezzük meg. Forrósítsunk olajat, vajat és a húst süssük benne aranybarnára.
Hagymát és fokhagymát dinszteljük meg, adjuk hozzá a paprikát, gombát, és pároljuk
Egy tálban alaposan dolgozzuk össze a húst, a koriandert, a köményt, a fokhagymát, a mogyoróhagymát, a cayenne borsot, a mentát, a sót és a borsot. Ebből a keverékből kés
Dolgozzuk össze a vermutot a kifacsart citrom levével, a mézzel, a reszelt gyömbérrel, a fűszerkeverékkel és a szójaszósszal. Tegyük ebbe a keverékbe a felszeletelt húsok
A megtisztított csirkedarabokhoz adjuk hozzá a felszeletelt répákat, a hasábokra vágott póréhagymát, a fűszercsokrot és a hagymát. Engedjük fel a levessel és a borral. He
60 g olajbogyót pépesítsünk a robotgépben. Keverjük össze a vajat, az olívakrémet és a fokhagymát. A keveréket tegyük alufóliába és csavarjuk hengerré. Tegyük mélyhűtőbe.
A hagymát és a fokhagymát aprítsuk pépesre. A vajat olvasszuk fel 2-3 perc alatt, és pároljuk meg benne a pépet. Öntsük fel borral, és forraljuk a felére. Hagyjuk 5 perci
A húst sóval, borssal ízesítjük, olvasztott vajjal meglocsoljuk, és előmelegített sütőben sütni kezdjük. Amikor félig megsült, hozzáadjuk a zöldborsót és még egy kevés va
Ugrás a lap tetejére >>