A répát, fehérrépát és zellert alaposan megmossuk, és felkockázzuk. A póráhagymát karikákra vágjuk, a hagymát felaprítjuk, a fokhagymát összezúzzuk. A megmosott húst lesz
A megmosott csirkéket leszárítjuk, majd petrezselyemzöldet teszünk bele. Az írót felforrósítjuk, rátesszük a húst, majd sütőben 40 percig sütjük. Közben többször meglocso
Tegyük porcelántálba a húst és rakjuk hozzá a csillagánizst. A páclevet csináljuk meg az olajból, a szójaszószból. Borsozzuk meg és jól keverjük össze. A páclében forgass
A csiperkét megtisztítjuk, és feldaraboljuk. A burgonyát meghámozzuk, és kockára vágjuk. A fokhagymát apróra vágjuk. Egy csésze olajat felmelegítünk, beletesszük a csirke
A csirkét megtisztítjuk, majd 8 darabra vágjuk. Sóval, borssal, és a curry felével ízesítjük, majd olajat hevítünk, és megpirítjuk benne. Ezután fazékba rakjuk.
A hagymá
A csirkét sóval ízesített vízben puhára főzzük, majd szétszedjük. A levébe belekeverjük a diót, és sűrűre főzzük. A mártást a húsra öntjük. Az olajat felhevítjük, és hozz
A diót egy mozsárban összetörjük, majd az összepréselt fokhagymával együtt olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a lereszelt cukkinit, sózzuk, borsozzuk, majd negyed órát főzzük
A csirkeszárnyakat és a zöldfűszereket egy lábosba tesszük, felöntjük sós vízzel, és így főzni kezdjük. Miután felforr, beletesszük a csirkemellet is, majd a felcsíkozott
Ugrás a lap tetejére >>