A csirkét felcsíkozzuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk, és olajos-vajas keveréken megsütjük. Eközben a felkarikázott újhagymát pirítani kezdjük, m
Főzzük meg a tésztát a csomagolása szerint. Szűrjük le és tegyük félre. Hevítsük fel a vokot magas hőfokon, majd tegyük bele 2 evőkanál olajat. A csirkecs
Melegítsünk fel 1 evőkanál olajat, és a csirkét adagonként süssük meg 3-4 perc alatt. Vegyük ki, majd öntsük a serpenyőbe a maradék olajat. A hagymát, a fo
Először is készítsük el a pácot. A szójaszószt dolgozzuk össze az összevágott hagymával, a sűrített paradicsommal, a porcukorral, a Cayenne-paprikával és
Csirkemellet ujjnyi vastagra vágjuk, sózzuk majd joghurtos tálkába beletesszük a hűtőszekrénybe. Gombákat felkockázzuk, a gyöngyhagymát félbevágjuk. A hagym
A húst ledaráljuk, hozzákeverjük a lereszelt főtt tojásokat, a megpirított hagymát. Ezután a vajon megpirítjuk a lisztet, felöntjük a tejszínnel, majd néhá
A hagymát apróra vágjuk, és a zsíron vagy olajon megpirítjuk, majd beletesszük a pirospaprikát. A csirkét feldaraboljuk, majd a hagymára tesszük, kicsit megpir
A feldarabolt csirkehúst a felaprított vegyes zöldséggel enyhén sózott vízben, fedő alatt puhára főzzük. Ha kész, a húst a léből kivéve hagyjuk kihűlni,
Ugrás a lap tetejére >>