A csirkét felcsíkozzuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk, és olajos-vajas keveréken megsütjük. Eközben a felkarikázott újhagymát pirítani kezdjük, majd hozzáadju
F?zzük meg a tésztát a csomagolása szerint. Sz?rjük le és tegyük félre. Hevítsük fel a vokot magas h?fokon, majd tegyük bele 2 ev?kanál olajat. A csirkecsíkokat kb. 5 per
Melegítsünk fel 1 ev?kanál olajat, és a csirkét adagonként süssük meg 3-4 perc alatt. Vegyük ki, majd öntsük a serpeny?be a maradék olajat. A hagymát, a fokhagymát és a g
El?ször is készítsük el a pácot. A szójaszószt dolgozzuk össze az összevágott hagymával, a s?rített paradicsommal, a porcukorral, a Cayenne-paprikával és ízlés szerint só
Csirkemellet ujjnyi vastagra vágjuk, sózzuk majd joghurtos tálkába beletesszük a h?t?szekrénybe. Gombákat felkockázzuk, a gyöngyhagymát félbevágjuk. A hagymákat forró ola
A húst ledaráljuk, hozzákeverjük a lereszelt f?tt tojásokat, a megpirított hagymát. Ezután a vajon megpirítjuk a lisztet, felöntjük a tejszínnel, majd néhány perc után ez
A hagymát apróra vágjuk, és a zsíron vagy olajon megpirítjuk, majd beletesszük a pirospaprikát. A csirkét feldaraboljuk, majd a hagymára tesszük, kicsit megpirítjuk, és v
A feldarabolt csirkehúst a felaprított vegyes zöldséggel enyhén sózott vízben, fed? alatt puhára f?zzük. Ha kész, a húst a léb?l kivéve hagyjuk kih?lni, majd finom péppé
Ugrás a lap tetejére >>