A feldarabolt kakast sózzuk, borsozzuk. A szalonnát felkockázzuk, megpirítjuk kuktában, majd rátesszük a húst, és pirosra sütjük. Hozzáadjuk a felaprózott hagymát és a fe
A madarakat megtisztítjuk, majd a combokon kívül mindent levágunk a törzsér?l. Alaposan megmossuk, majd vajat hevítünk, és addig pirítjuk benne, amíg barna nem lesz. Után
A kacsát megtisztítjuk, megsózzuk, majd vajat hevítünk, és minden oldalát megpirítjuk benne. Utána hozzáadjuk a bort és a felforrósított húslevest. Süt?be tesszük, és köz
A libát megtisztítjuk, a nyakát levágjuk, bels?ségeit kiszedjük. A vajat felhevítjük, majd a liba minden oldalát megpirítjuk benne, majd egy lábosba rakjuk. A hagymát fel
A bort összeturmixoljuk a chiliporral, a f?szerekkel és a fokhagymával. A keveréket a hússzeletekre öntjük, majd lefedve néhány órára h?t?be tesszük. Utána lecsöpögtetjük
2 dl tejet 2 dl vízzel felforraljuk, sózzuk. Hozzáadjuk a kukoricadarát, elkeverjük, és megf?zzük. Miel?tt kih?lne formába öntjük. Amikor kih?lt szeletelni tudjuk.
Szalo
Egy tálban forgassuk össze a burgonyát, a borsót, a sót, a köményt, a koriandermagot és –levelet, a mogyoróhagymát és a csilit. Ebb?l a keverékb?l készítsünk 16 db
A pulykamellet négy szeletre vágjuk, majd mindegyiket kiklopfoljuk, és besózzuk. A karfiolt szétszedjük, majd egy vízzel teli lábosba tesszük, és kb. 20 percig f?zzük. Ez
Ugrás a lap tetejére >>