A csirkét megtisztítjuk, majd vizet adunk hozzá. A hagymát felkarikázzuk, majd a babérlevéllel együtt a csirkéhez adjuk. Sóval ízesítjük, és készre f?zzük. A parajt megmo
Mexikói tehénborsó- és kukoricasalsa:
Fél csésze szárított tehénborsó, vízbe áztatva, 1 cs? kukorica, 1 piros kaliforniai paprika finomra vágva, 1 kis fej hagyma finomra
A húst csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd a felaprított hagymával olajon megpirítjuk. Hozzáöntjük a mártást, majd 10 percig lassú t?zön f?zzük.
A rizst megf?zzük,
A süt?t melegítsük el? 220 fokra. A csirkét verjük laposra a húsklopfolóval. A hús egyik oldalát kenjük meg 2 ev?kanálnyi mustárral. Tegyük a szeletekre spárgát és tekerj
A csirkét megtisztítjuk, darabokra vágjuk, sóval, borssal ízesítjük, majd olajat hevítünk, és minden oldalát megpirítjuk benne. Felengedjük a levessel, majd lefedve alacs
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A zsírját leöntjük, hozzáadjuk a vajat, spárgamártást, és összef?zzük.
Szeleteljük fel vékony csíkokra a csirkehúst, majd a hosszában kettévágott paprikát is. Serpeny?ben felforrósított olajba tegyük be ?ket. Pirítsuk 3 percig a húst, amíg s
A csirkemelleket lisztbe forgatjuk, majd olajon megpirítjuk. Ezután hozzákeverjük a felaprózott fokhagymát és a felszeletelt gombát. Néhány perc elteltével belekeverjük a
Ugrás a lap tetejére >>