Egy közepes serpenyőben olajat forrósítunk. Kettévágjuk keresztben a csirkecombokat, pontosan a csontok mentén. A kettévágott csirkecombokat besózzuk, meghintjük egy kis
A forgácsot áztassuk be 30 percre vízbe.
Keverjük össze a chutney hozzávalóit, forraljuk fel, majd vegyük kisebbre a lángot, és forraljuk még 10 percig. Vegyük le a tűz
A megmosott húst leszárítjuk, és sóval, borssal ízesítjük. 1 evőkanál vajat felforrósítunk, majd a hús mindkét oldalát hirtelen megsütjük rajta. Kiszedjük, és a vajat leö
A csirkét feldaraboljuk, a zöldséget apróra vágjuk. Ezután zsíron megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd annyi vizet öntünk hozzá, hogy ellepje. Rántást készítünk, a petrez
A megtisztított csirkét, zöldségeket felaprítjuk, és sós vízben feltesszük főni. A víz tetejéről folyamatosan szűrjük le a habot. A hagymát ne aprítsuk fel, egészben adju
A megtisztított, feldarabolt csirkét, zöldségeket sós vízbe feltesszük főni. A vaj feléből, lisztből rántást készítünk, a hús levét leszűrjük, hozzákeverjük a citromlevet
A megtisztított csirkét, zöldségeket felaprítjuk, és sós vízben feltesszük főni. A víz tetejéről folyamatosan szűrjük le a habot. A hagymát ne aprítsuk fel, egészben adju
Elkészítése hasonlít a becsinált csirke receptjére, annyi különbséggel, hogy itt a zöldségeket egészben főzzük meg, és a hagymával, borssal együtt szintén eltávolítjuk ők
Ugrás a lap tetejére >>