A combot olajon pirosra sütjük, majd hozzáadjuk a feldarabolt hagymákat. Ezután felöntjük a sörrel, a húslevessel és a paradicsompürével, belekeverjük a bors
A combot és a petrezselymet 1,5 liter sós vízbe tesszük, a borssal ízesítjük, majd forralni kezdjük. 45 perccel később hozzáadjuk a feldarabolt répát és zel
Egy serpenyőben forrósítsuk össze a vajat, az olajat, és tegyük bele a pulykamellet. Adjuk hozzá a gombát, szórjuk meg a provence-i fűszerkeverékkel, majd adju
Tűzdeljük meg a pulykamellet a vékony szalonnacsíkokkal, majd sózzuk és borsozzuk meg. Tekerjük az egészet alufóliába, és közepesen meleg sütőben süssük k
Egy serpenyőben forrósítsuk össze a vajat, az olajat, és tegyük bele a pulykamellet. Adjuk hozzá a gombát, szórjuk meg a provence-i fűszerkeverékkel, majd adju
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, először lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzuk, és megsütjük a zsírban. Ízlés szerint sózzuk.
Egy serpenyőben forrósítsuk össze a vajat, az olajat, és tegyük bele a pulykamellet. Adjuk hozzá a gombát, szórjuk meg a provence-i fűszerkeverékkel, majd adju
Egy serpenyőben forrósítsuk össze a vajat, az olajat, és tegyük bele a pulykamellet. Adjuk hozzá a gombát, a paradicsomot szórjuk meg a provence-i fűszerkeveré
Ugrás a lap tetejére >>