A combot olajon pirosra sütjük, majd hozzáadjuk a feldarabolt hagymákat. Ezután felöntjük a sörrel, a húslevessel és a paradicsompürével, belekeverjük a borsot, a szegf?s
A combot és a petrezselymet 1,5 liter sós vízbe tesszük, a borssal ízesítjük, majd forralni kezdjük. 45 perccel kés?bb hozzáadjuk a feldarabolt répát és zellert, majd néh
Egy serpeny?ben forrósítsuk össze a vajat, az olajat, és tegyük bele a pulykamellet. Adjuk hozzá a gombát, szórjuk meg a provence-i f?szerkeverékkel, majd adjuk hozzá a f
T?zdeljük meg a pulykamellet a vékony szalonnacsíkokkal, majd sózzuk és borsozzuk meg. Tekerjük az egészet alufóliába, és közepesen meleg süt?ben süssük készre. Pirítsuk
Egy serpeny?ben forrósítsuk össze a vajat, az olajat, és tegyük bele a pulykamellet. Adjuk hozzá a gombát, szórjuk meg a provence-i f?szerkeverékkel, majd adjuk hozzá a f
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, el?ször lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzuk, és megsütjük a zsírban. Ízlés szerint sózzuk.
Egy serpeny?ben forrósítsuk össze a vajat, az olajat, és tegyük bele a pulykamellet. Adjuk hozzá a gombát, szórjuk meg a provence-i f?szerkeverékkel, majd adjuk hozzá a f
Egy serpeny?ben forrósítsuk össze a vajat, az olajat, és tegyük bele a pulykamellet. Adjuk hozzá a gombát, a paradicsomot szórjuk meg a provence-i f?szerkeverékkel, majd
Ugrás a lap tetejére >>