Húst négy szeletre vágjuk, kiklopfoljuk. Koriandert és rozmaringot összevágjuk. Borókabogyót morzsában összetörjük, majd bedörzsöljük vele a húsokat. Egy napra olajban a
A megmosott húst szeleteljük fel és szórjuk meg sóval, valamint borssal. Ezután hempergessük meg a lisztben és egy kis olajon néhány perc alatt mindkét oldalát aranysárgá
A zöldséglevest megf?zzük, a spenótleveleket hozzáadjuk, és közepes h?fokon kb. 10 percig pároljuk, sózzuk. A paradicsomot megmossuk, szeletekre vágjuk.
A pulykaszelete
A fele vajat felforrósítjuk, majd a felaprított hagyma felét megfuttatjuk rajta. A parajt megmossuk, lecsöpögtetjuk, majd a hagymához adjuk. Lefedve, alacsony fokozaton 1
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, megsózzuk, el?ször lisztbe, majd tojásba, végül ismét lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban.
A mellehúsát a zsír felén el?sütjük, majd egy lábosba rakjuk. A hagymát, fokhagymát, szalonnát, zöldségeket felkockázzuk, megpirítjuk a zsírban, és szintén a lábosba rakj
A pulykaszárnyak végét levágjuk, majd a szárnyakat a forgónál szétvágjuk, így minden szárnyból két darabot nyerünk. Sózzuk, borsozzuk, kenünk rá kevés mustárt és zúzott f
A tojást verjük habosra, sózzuk, borsozzuk, és ízesítsük fokhagymaporral. A húst sózzuk meg, forgassuk meg a lisztben, és a f?szeres tojásba, majd a zsemlemorzsával össze
Ugrás a lap tetejére >>