Húst négy szeletre vágjuk, kiklopfoljuk. Koriandert és rozmaringot összevágjuk. Borókabogyót morzsában összetörjük, majd bedörzsöljük vele a húsokat. Egy
A megmosott húst szeleteljük fel és szórjuk meg sóval, valamint borssal. Ezután hempergessük meg a lisztben és egy kis olajon néhány perc alatt mindkét oldalá
A zöldséglevest megfőzzük, a spenótleveleket hozzáadjuk, és közepes hőfokon kb. 10 percig pároljuk, sózzuk. A paradicsomot megmossuk, szeletekre vágjuk.
A p
A fele vajat felforrósítjuk, majd a felaprított hagyma felét megfuttatjuk rajta. A parajt megmossuk, lecsöpögtetjuk, majd a hagymához adjuk. Lefedve, alacsony foko
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, megsózzuk, először lisztbe, majd tojásba, végül ismét lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban.
A mellehúsát a zsír felén elősütjük, majd egy lábosba rakjuk. A hagymát, fokhagymát, szalonnát, zöldségeket felkockázzuk, megpirítjuk a zsírban, és szint
A pulykaszárnyak végét levágjuk, majd a szárnyakat a forgónál szétvágjuk, így minden szárnyból két darabot nyerünk. Sózzuk, borsozzuk, kenünk rá kevés m
A tojást verjük habosra, sózzuk, borsozzuk, és ízesítsük fokhagymaporral. A húst sózzuk meg, forgassuk meg a lisztben, és a fűszeres tojásba, majd a zsemlemor
Ugrás a lap tetejére >>