A bazsalikomot az olívaolajjal és a fokhagymával aprítsuk fel egy turmixgépben. A narancs héját pedig pároljuk meg forró vízben.
A megtisztított húsokat fűs
A répát pucoljuk meg, és vágjuk vékony szelekre. Pucoljuk meg és kockázzuk fel a hagymát. A citrom héját reszeljük le, majd facsarjuk ki a citromot, a többit
Egy edénybe tegyük bele a húst, öntsük rá az olajat, adjuk hozzá a citrom levét, és héját, a rozmaringot. Ízestísük sóval és borssal. Forgassuk össze, ta
A megtisztított húsokat klopfoljuk ki, szórjuk meg paprikával, sóval és borssal. Kenjük be olívaolajjal és pácoljuk 2 órán át.
Olívaolajon pároljuk üvege
A hússzeleteket verjük ki, sózzuk meg, majd forgassuk lisztbe, tojásba, és zsemlemorzsába. Bő zsírban süssük ki.
Sült burgonyával tálaljuk.
A húst sózzuk, majd bepanírozzuk és forró olajban kisütjük. A citromkarikákkal díszítve ízlés szerint valamilyen körettel kínáljuk.
Keskeny szeletet vágom a pulykamellet, kikloffolom egy kicsit, megsózom és egy félreteszem arra az időre, míg a tölteléket elkészítem. Egy fej vöröshagymát a
A hússzeleteket klopfoljuk ki, majd fűszerezzük be sóval-borssal. Egy tálban keverjük össze a lisztet, a felolvasztott vajat, a tejszínt, a fűszereket (só, áni
Ugrás a lap tetejére >>