Egy serpenyőben forrósítsuk össze a 
vajat, az olajat, és tegyük bele a pulykamellet. Adjuk hozzá a 
gombát, szórjuk meg a provence-i fűszerkeverékkel, majd adjuk hozzá a 
fokhagymát, és 
sózzuk, 
borsozzuk. Öntsük rá a levest, a 
citromhéjat és forraljuk fel. Fedjük le, és főzzük 15 percig. 
Vegyük ki a húst és a 
gombát, majd tegyük félre. Forraljuk a felére a szószt. Adjuk hozzá a 
tejfölt és a 
tárkonyt. Kevergetve forraljuk, amíg besűrűsödik. 
sózzuk, 
borsozzuk a mártást. Szeleteljük fel a húst, kanalazzuk rá a 
gombát, és a mártást.
Előkészület: 15 perc.
Főzési idő: 35 perc.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>