A félig megsütött gesztenyéket a borban készre pároljuk, a zsemlét pedig tejszínbe áztatjuk. A pulykát szalonnával megtűzdeljük, sózzuk, a belsejét majorá
A pulyka szárnyait, lábait, nyakát, belsőségeit, a melléből a csontot eltávolítjuk, majd megmossuk, és kívül, belül megfűszerezzük. A gesztenyét még egys
Egy edénybe tegyük bele a húst, öntsük rá az olajat, adjuk hozzá a bort, és a rozmaringot. Ízestísük sóval és borssal. Forgassuk össze, takarjuk le, és hag
A mellfiléket sózzuk, a fűszerekkel ízesítjük, majd elősütjük. Ekkor hozzáadjuk a mogyorót és a gyümölcsöket, majd felöntjük a tejszínnel és a likőrre
A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk, a sajtot felkockázzuk. A parajt leöblítjük, levágjuk a szárát, 2 evőkanál vajat felforrósítunk, majd megfonnyaszt
Vágjuk fel nagyon apróra a pulykahúst és jól pirítsuk meg az összevágott hagymával az olívaolajban. Ha átsült dolgozzuk hozzá a tejszínt és a karikára vá
Az almát kimagozzuk, meghámozzuk, nyolc szeletre felvágjuk. A húst megsózzuk, majd rátesszük az almát, a felaprózott kaprot, a felcsíkozott lazacot, és az egé
A megtisztított combokat megsózzuk, és megsütjük a zsír felén, majd egy lábosba rakjuk. A hús zsírjában megpirítjuk a hagyma 1/3-át, fokhagymát, hozzáadjuk
Ugrás a lap tetejére >>