A májat, a gombát és a szalonna egyik felét felkockázzuk, majd együtt megpirítjuk. F?szerezzük, és hozzákeverjük a felaprított petrezselymet. A beáztatott és kinyomkodot
A pulykamellet úgy vágom el,hogy egy szép nagy szeletet kapjak.Kipotyolom kissé,sózom,borsózom.Ezután elkészitem a tölteléket.A kecskesajtot villával összetöröm,hozzáadok
A pulykamellfilé oldalát bevágjuk. A kenyeret felkockázzuk, tejbe áztatjuk, majd belekeverjük a tojást, a zsályát is, és sózzuk, borsozzuk. Ezzel megtöltjük a húst, majd
A pulykahúst, sertéshúst ledaráljuk. a zsír felén megpirítjuk a hagyma és fokhagyma felét, petrezselymet, a f?tt tojást felkockázzuk, és a darált húshoz keverjük ?ket. Ez
A pulyka szárnyait, lábait, nyakát, bels?ségeit eltávolítjuk. A pulykát beirdaljuk, a résekbe szalonnadarabokat teszünk, megf?szerezzük, lábait a püspökfalathoz kötözzük,
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjába keverjük a vajat, pecsenyelét, és a húsra öntjük, végül tálalju
A húst ledaráljuk, és összekeverjük a tejbe áztatott zsemlével, vajban pirított hagymával, petrezselyemmel, f?szerekkel, tojással, tejszínnel. Golyókat formálunk bel?le,
A combokat bedörzsöljük a sóval, borssal, a f?szerekkel és a fokhagymával, majd kuktában lév? olajban kisütjük ?ket hirtelen. Eztán felöntjük a borral, és kb. fél óra ala
Ugrás a lap tetejére >>