A májat, a gombát és a szalonna egyik felét felkockázzuk, majd együtt megpirítjuk. Fűszerezzük, és hozzákeverjük a felaprított petrezselymet. A beáztatott
A pulykamellet úgy vágom el,hogy egy szép nagy szeletet kapjak.Kipotyolom kissé,sózom,borsózom.Ezután elkészitem a tölteléket.A kecskesajtot villával összetö
A pulykamellfilé oldalát bevágjuk. A kenyeret felkockázzuk, tejbe áztatjuk, majd belekeverjük a tojást, a zsályát is, és sózzuk, borsozzuk. Ezzel megtöltjük
A pulykahúst, sertéshúst ledaráljuk. a zsír felén megpirítjuk a hagyma és fokhagyma felét, petrezselymet, a főtt tojást felkockázzuk, és a darált húshoz ke
A pulyka szárnyait, lábait, nyakát, belsőségeit eltávolítjuk. A pulykát beirdaljuk, a résekbe szalonnadarabokat teszünk, megfűszerezzük, lábait a püspökfal
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjába keverjük a vajat, pecsenyelét, és a húsra öntj
A húst ledaráljuk, és összekeverjük a tejbe áztatott zsemlével, vajban pirított hagymával, petrezselyemmel, fűszerekkel, tojással, tejszínnel. Golyókat form
A combokat bedörzsöljük a sóval, borssal, a fűszerekkel és a fokhagymával, majd kuktában lévő olajban kisütjük őket hirtelen. Eztán felöntjük a borral, é
Ugrás a lap tetejére >>