Pácot készítünk, mustárból, ketchupból, mézből valamint a lime és narancs levéből és reszelt héjából. Szójaszószt is adunk hozzá.
Pulykamellet 4 db 2
A hagymát apróra vágjuk,kevés olajon megpároljuk,hozzáadjuk a csíkokra vágott húst,fűszerezzük,kevés vizzel puhára főzzük.Az
elkészített,vagy a konzer
A felszeletelt pulykát sózzuk, borsozzuk, majd egy-egy ek. vajban és olajban elősütjük. Eközben egy lábosban felforraljuk az aszúval felöntött mazsolát. Egy k
A pulykamellből 4 szeletet vágjunk le, sózzuk meg ízlés szerint, és vékonyra klopfoljuk ki. A medvehagyma leveleket mossuk meg alaposan, majd szárítsuk le és v
Egy tálban a húshoz keverjük a felaprított újhagymát, mentát, az összepréselt fokhagymát és a felkarikázott chilit. Sózzuk, a fahéjjal ízesítjük, majd ho
Párolóedénybe sós vizet forralunk 1 kis pohár borral. A pulykamellet megsózzuk, borsozzuk, és 30 percig pároljuk. A hagymát és a sárgarépát kockára vágjuk,
A húst szeleteljük 2 cm-es darabokra. Az olajból, a portóiból, a borsból és sóból készítsünk páclevet, és öntsük a húsra. Keverjük jól össze. A szalon
Egy edénybe tegyük bele a húst, öntsük rá az olajat, adjuk hozzá a citrom levét, és héját,és az oregánót. Ízestísük sóval és borssal. Forgassuk össze,
Ugrás a lap tetejére >>