A húst mossuk meg és vágjuk 2-3 cm-s darabokra. A megtisztított hagymát vágjuk karikára és pirítsuk meg az olajban, adjuk hozzá a húst. Adjunk alá egy kevés
Elkészítése ugyan az, mint a serpenyős libacombnak, csak itt pulykacombot használunk.
A hússzeleteket jól szórjuk meg sóval és borssal, majd hempergessük meg a lisztben. Ezután forró olajban gyorsan süssük meg mindkét oldalát. Néhány kanál o
Az összes húst és a májakat ledaráljuk, majd hozzákeverjük a zsemlét, a tojást és a feldarabolt szarvasgombát. A libamájat megpirítjuk, feldaraboljuk, majd e
A felaprózott hagymát vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felcsíkozott húst, és ezt is megpirítjuk. Annyi levest öntünk hozzá, hogy félig ellepje, sózzuk, b
A felkockázott húst egy órára a tejbe áztatjuk, majd olajban megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, megpaprikázzuk, majd felöntjük a borral. Így készre pároljuk, me
A hagymát a fokhagymával együtt felaprítjuk, a paprikát és a húst felkockázzuk. Olajat forrósítunk, majd megfuttatjuk rajta a paprikát és a hagymát. Meghintj
A felkockázott szalonna zsírját kisütjük, majd ezen megsütjük a combokat. Hozzáadjuk a felszeletelt hagymát, majd felöntjük a levessel és a sherryvel és fél
Ugrás a lap tetejére >>