Egy serpeny?ben forrósítsuk össze a
vajat, az olajat, és tegyük bele a pulykamellet. Adjuk hozzá a
gombát, szórjuk meg a provence-i f?szerkeverékkel, majd adjuk hozzá a
fokhagymát, és
sózzuk,
borsozzuk. Öntsük rá a levest, és a bort, majd forraljuk fel. Fedjük le, és f?zzük 15 percig kis lángon.
Vegyük ki a húst és a
gombát, majd tegyük félre. Forraljuk a felére a szószt. Adjuk hozzá a
tejfölt és a
tárkonyt. Kevergetve forraljuk, amíg bes?r?södik.
sózzuk,
borsozzuk a mártást. Szeleteljük fel a húst, kanalazzuk rá a
gombát, és a mártást.
El?készület: 15 perc.
F?zési id?: 35 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>