Forraljunk egy kis lábosban vizet. A
paradicsomok héját metszük be, majd tegyük a forrásban lévő
vízbe 10 másodpercre, majd vegyük ki és tegyük hideg
víz alá. Hámozzuk meg őket, és végjuk negyedekre. Vegyük ki a magokat, a húsukat vágjuk apró kockákra. Tegyük egy tálba, locsoljuk meg
citromlével,
olívaolajjal, és
sózzuk,
borsozzuk.
Melegítsük elő a grillsütőt.
Keverjük össze a
vajat és a
sáfrányt, majd locsoljuk rá a kagylókar, tegyük rá a
paradicsomos keveréket, és szórjuk meg
petrezselyemmel. Helyezzük a kagylókat a grillre, és süssük 4-5 percig.
Előkészület: 20 perc.
Sütési idő: 5 perc.
Nehézségi fok: 2.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>