Páchoz keverjük össze a mézet, fokhagymát, szójaszószt, majd kenjük meg vele a hússzeleteket, és hagyjuk állni 30 percig. Almát vágjuk 12-16 cikkelyre.
Melegítsük forró
Rákokat tisztítsuk meg, a farkukat hagyjuk meg. Rakjuk kerámiatálra, és öntsük rá a páclevet. Forgassuk bele a rákot, és tegyük a h?t?be 1 órára. Szúrjuk fel a nyársakra
Keverjük össze a páclé hozzávalóit, majd a felével kenjük be a húst. A burgonyákat csomagoljuk alufóliába.
Készítsük el? a grillsüt?t alutálcás sütéshez. Helyezzük a hú
Tegyük a húst egy rétegben nagy edénybe. Öntsük rá a szójaszószt, mézet, fokhagymát, kenjük szét rajta, és lefedve pácoljuk a h?t?ben pár órán át. Sütés el?tt hagyjuk szo
Húst hagyjuk szobah?mérsékleten melegedni. Keverjük össze az olajat, fokhagymát és a mustárt. Dörzsöljük be vele a húst, és 30 percre hagyjuk állni.
Vágjuk félbe, majd
Szórjuk a chipset h?álló tálra, majd keverjük össze a chiliszószt és az apróra vágott zöldhagymát.
Készítsük el? a grillt alutálcás sütéshez. Rakjuk a chiliszószt a chip
Daraboljuk fel a birkahúst. Birka koponyáját kettéhasítjuk, agyvel?t megsózzuk, megborsozzuk, megpaprikázzuk, és a koponyát összekötjük. Vöröshagymát finomra vágjuk, majd
Szurkáljuk meg a hurkát egy t?vel. Kenjük be olajjal és rakjuk a rostra. Süssük 15 percig, közben forgassuk. Tálaláskor locsoljuk meg Calvadossal és gyújtsuk meg. Burgony
Ugrás a lap tetejére >>