A napraforgóolajat keverjük össze a zöldcitrommal, sóval és borssal. Pácoljuk benne a fésűkagylókat, majd a hallal felváltva húzzuk a nyársakra, és süssük meg. Sárfányos
Pácolás után a hasításokba fokhagymát és szalonnát dugunk. Tepsire rakjuk, zsírt öntünk alá és betoljuk a sütőbe. Sülés közben locsolgatjuk. Körítésnek olajban pirított k
Keverjük össze az olajat, gyömbért, szójaszószt, borsot és a mustárt. Dörzsöljük be a hússzeleteket, majd pácoljuk 4 órán át a hűtőben.
Készítsük elő a grillsütőt, olaj
Vágjuk a padlizsánt és a cukkinit ujjnyi vastagra. Keverjük össze az olajat és a fokhagymát, majd kenjük meg vele a padlizsánszeleteket.
Készítsük elő a grillsütőt, ola
Szedjük ki a paprika magjait, valamint az ereket. Vágjuk ketté hosszában, olajozzuk be, fűszerezzük, és hagyjuk sülni mindkét oldalát 3 percig.
Tegyük a paradicsomokat a grillre, úgy, hogy száruk legyen alul. Hagyjuk sülni őket 15 percig.
Kenjük meg a paradicsomokat olajjal. Sózzuk és szórjuk meg a fűszerkeverékkel is. Tegyük fóliába és rakjuk a grillre. Süssük 15 percig.
Gombákat megtisztítjuk, de bőrét nem húzzuk le. Sózzuk, majd konyakba mártjuk. Baconszalonnával körbetekerjük, majd alufóliába tekerjük. 45 perc alatt megsütjük.
Ugrás a lap tetejére >>