A salátát megmossuk, a lazacot felkockázzuk és a paradicsomot cikkekre vágjuk. Következő lépésként elkészítjük a vinaigrette szószt, amihez összekeverjük a borecetet, az
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, az ecetet, a sót és a borsot, majd tegyük félre összeérni. A vízitormát rendezzük el a tányérokon, szórjuk rá a cikk
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, az ecetet, a sót és a borsot, majd tegyük félre összeérni. A salátaleveleket rendezzük el a tányérokon, szórjuk rá a
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, az ecetet, a sót és a borsot, majd tegyük félre összeérni. A salátaleveleket rendezzük el a tányérokon, szórjuk rá a
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, az ecetet, a sót és a borsot, majd tegyük félre összeérni. A salátaleveleket rendezzük el a tányérokon, szórjuk rá a
A fügét és a rukkolát helyezzük el a tányéron. Tegyük a tetejére a sonkát és a mozzarellát. Locsoljuk meg olívaolajjal és balzsamecettel, sózzuk, borsozzuk és tálaljuk.
A salátát széttépkedjük, az almát és a zellert lereszeljük, a kaprot felaprózzuk. A lazacot felcsíkozzuk, majd a zelleres, kapros almához keverjük. Egy másik tálban össze
A szezámmagot 4 perc alatt pirítsuk meg zsiradék nélkül. Egy serpenyőben keverjük össze a japán főzőbort, a szójaszószt, az olajat és a cukrot. Forraljuk fel és keverjük
Ugrás a lap tetejére >>