Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, az ecetet, a mustárt, a cukrot és a borsot, majd tegyük félre összeérni. Egy nagy tálat béleljünk ki a salátalevelek
Mossuk meg a kagylók húsát, majd szárítsuk meg. A süt?t melegítsük el? 200 fokra. A cukkinit mossuk meg és vágjuk hasábokra. A kagylókat vágjuk lapjában három szeletre, t
A birsalmát meghámozzuk, kimagozzuk, majd felszeleteljük és cukros-citromos vízben addig pároljuk, amíg már majdnem teljesen puha. Az utolsó egy-két percre beleszórjuk a
A babot lesz?rjük és összedolgozzuk a felkarikázott hagymával és a csíkokra vágott paprikával, valamint a paradicsommal. Meglocsoljuk egy kis olívaolajjal, hozzáadjuk a f
A kétféle káposztát és az újhagymát összekeverjük. Az ecetet, az olajat, a zellermagot és a cukrot is összekeverjük, és a káposztára öntjük, jól átkeverjük. Azonnal tálal
A megtisztított spárgákat kötegekbe kötjük és sós vízben közepes lángon 20 percig f?zzük. Az egyik meghámozott grapefruit-nak a gerezdjeit elkülönítjük egymástól és lehúz
Az édesköményt f?szeres vízben blansírozzuk, eközben egy tálat kivajazunk, és morzsát szórunk bele. A körtét meghámozzuk, felszeleteljük, a tojást pedig egy tálban elkeve
Tegyük tálba a szurokfüvet, a sajtot és az édesköményt. Öntsük rá az olívaolajat. Sózzuk és borsozzuk. Vigyázzunk, mert a sajt is sós, ezért figyeljünk oda, nehogy elsózz
Ugrás a lap tetejére >>