A lencsét forrásban lévő vízben puhulásig főzzük. Ezalatt előkészítjük a többi hozzávalót. Egy tál felett távolítsuk el a narancsok tetejét és alját, ügyelve, hogy a kics
Egy tálban keverjük össze a gyömbért, a köményt, a koriandert, a pirospaprikát, a cayenne borsot, a vörösborecetet, az olívaolajat és a mentát, majd ezt a keveréket ráönt
Szeleteljük fel vékony csíkokra a káposztát. Hosszában vágjuk félbe a chilit, majd aprítsuk finomra. Keverjük össze a vizet, ecetet, ketchupot, sózzuk meg, és keverjük ös
Egy tálban keverjük össze a gyömbért, a köményt, a koriandert, a pirospaprikát, a cayenne borsot, a vörösborecetet, az olívaolajat és a mentát, majd ezt a keveréket ráönt
Egy serpenyőben pároljuk puhára kevés sós vízben a sárgarépát, majd addig főzzük, míg a leve el nem fő. Egy tálban keverjük össze a gyömbért, a köményt, a koriandert, a p
A bulgurt egy tál sós meleg vízben 20 percen át áztatjuk, majd leszűrjük. Egy tálba összekeverjük a búzát a petrezselyemmel, a mentával, a paradicsommal, a korianderrel,
Zöldborsót párold puhára, közben a csirkemellet és a sajtot vágd kockára.
Add hozzá a borsót, a felkarikázott pórét, és forgasd a tartármártásba. Hűtsd be, hogy az ízek
A krumplit héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, és felkarikázzuk. Eközben az összepréselt fokhagymát sós, ecetes vízben egy percig főzzük, majd hozzáadjuk a salátát, és n
Ugrás a lap tetejére >>