Felkockázzuk a halat, majd összekeverjük a kókusztej felével, 3/4 csésze zöldcitromlével és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Alaposan összekeverjük, majd legalább 4 órát,
A hozzávalókat alaposan megmosni,lecsepegtetni a nagyobb leveleket darabokra tépni.A félbevágott koktélparadicsommal vegyíteni.A vöröshagymát,fokhagymát összeaprítani.Hoz
A salátát megmossuk és lecsepegtetjük. A tojásokat 8 perces kemény tojásokra főzzük, majd megtisztítjuk és elnegyedeljük őket. A kimagozott paprikát felkockázzuk. Követke
Forrósítsuk fel az olajlat egy kis lábasban. A fokhagymát pirítsuk benne 1-2 percig, vagy míg épp csak kezd megbarnulni. Figyeljünk oda, nehogy megégjen. Vegyük ki egy sz
A salátát felvágjuk, megmossuk. A felaprózott szalonna zsírját kisütjük, majd a pörcöket eltávolítjuk. A megmaradt zsiradékhoz keverjük a citromlevet, 2 dl vizet, majd só
A tésztákat 7 percre vízbe áztatjuk, eközben a tintahalakat elfelezzük, és aljukat bevagdossuk. A chilipaprikát összekeverjük az összepréselt fokhagymával és korianderrel
Tisztítsuk meg a salátát és a rukolát. Távolítsuk el a frisée saláta kesernyés külső leveleit, majd tépkedjük össze. Mossuk le a csírákat.
Melegítsük elő a sütőt 200 fo
A rózsaszín húsú grapefruit kicsavart levét összekeverjük a portóival és a fehérborral. Ezután a piros húsú grapefruit-ot meghámozzuk, gerezdjeire szedjük és leszedjük a
Ugrás a lap tetejére >>