Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a mentát, a citromlevet és a cukrot, majd tegyük félre összeérni. A cukkinit vágjuk ferdén ovális szeletekre, majd g
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a mentát, a citromlevet és a cukrot, majd tegyük félre összeérni. A cukkinit vágjuk ferdén ovális szeletekre, majd g
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a mentát, a citromlevet és a cukrot, majd tegyük félre összeérni. A cukkinit vágjuk ferdén ovális szeletekre, majd g
Fogunk egy tálat, és összekeverjük benne a majonézt, az olívaolajat, az ecetet és a mustárt. Ezután olajon megpirítjuk az összepréselt fokhagymát és a kagylót, amíg a hús
A sajtot és a felszeletelt dinnyét roston megsütjük úgy, hogy közben a dinnyeszeletekre mézet locsolunk. Amikor minden készre sült, eloszlatjuk a tányérokon, majd meglocs
A felszeletelt gombát sózzuk, borsozzuk, a petrezselyemmel ízesítjük, és így olajban puhára pároljuk. Eközben a zöldbabot és a spárgát sós, cukros vízben megfőzzük. A par
A sertésoldalast kockákra vágjuk. A tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk, majd elnegyedeljük. Ezután vinaigrette-öntetet készítünk az olajból, a mustárból és a borece
A répacsíkokat rakjuk egy tálra. A lereszelt gyömbérrel és az olajjal keverjük össze. Letakarva tegyük a hűtőszekrénybe 30 percre, hogy összeérjenek az ízek. Ízesítsük só
Ugrás a lap tetejére >>