Vágjuk vékony darabokra az édesköményt, majd szórjuk egy tálba, és keverjük el a citromlével. A narancsokat hámozzuk meg, és filézzük ki a köményes kever
Vágjuk vékony darabokra az édesköményt, majd szórjuk egy tálba, és keverjük el a citromlével. A narancsokat hámozzuk meg, és filézzük ki a köményes kever
A narancsot hámozzuk le, a hártyát húzzuk le róla. Vágjuk le az édeskömény gyökércsonkját, vegyük le a külső leveleket, mossuk meg és szeleteljük vékony
Vágjuk le az édeskömény szárát, a külső leveleket és az alsó kemény részét. Mossuk meg, majd hosszában vágjuk fel vastag szeletekre. Gőzben pároljuk 10 p
Vágjuk vékony darabokra az édesköményt, majd szórjuk egy tálba, és keverjük el a citromlével. A narancsokat hámozzuk meg, és filézzük ki a köményes kever
Vágjuk vékony darabokra az édesköményt, majd szórjuk egy tálba, és keverjük el a citromlével. A narancsokat hámozzuk meg, és filézzük ki a köményes kever
A sajtot vágjuk kockákra. A salátát mossuk meg.
Öntet:
Keverjük össze az olajat, az ecetet, a sót és a borsot.
A fenyőmagot szárazon pirítsuk meg. Az alm
Endíviát keresztbe, kb. 20 mm széles csíkokra vágjuk és hozzákeverjük a salátaöntetet. Feldarabolt kemény tojással tálaljuk.
Ugrás a lap tetejére >>