Vágjuk vékony darabokra az édesköményt, majd szórjuk egy tálba, és keverjük el a citromlével. A narancsokat hámozzuk meg, és filézzük ki a köményes keverék felett, majd t
Vágjuk vékony darabokra az édesköményt, majd szórjuk egy tálba, és keverjük el a citromlével. A narancsokat hámozzuk meg, és filézzük ki a köményes keverék felett, majd t
A narancsot hámozzuk le, a hártyát húzzuk le róla. Vágjuk le az édeskömény gyökércsonkját, vegyük le a küls? leveleket, mossuk meg és szeleteljük vékonyra. A rukkolát is
Vágjuk le az édeskömény szárát, a küls? leveleket és az alsó kemény részét. Mossuk meg, majd hosszában vágjuk fel vastag szeletekre. G?zben pároljuk 10 percig. Amikor kés
Vágjuk vékony darabokra az édesköményt, majd szórjuk egy tálba, és keverjük el a citromlével. A narancsokat hámozzuk meg, és filézzük ki a köményes keverék felett, majd t
Vágjuk vékony darabokra az édesköményt, majd szórjuk egy tálba, és keverjük el a citromlével. A narancsokat hámozzuk meg, és filézzük ki a köményes keverék felett, majd t
A sajtot vágjuk kockákra. A salátát mossuk meg.
Öntet:
Keverjük össze az olajat, az ecetet, a sót és a borsot.
A feny?magot szárazon pirítsuk meg. Az almát pucoljuk m
Endíviát keresztbe, kb. 20 mm széles csíkokra vágjuk és hozzákeverjük a salátaöntetet. Feldarabolt kemény tojással tálaljuk.
Ugrás a lap tetejére >>