A celofántésztát meleg vízbe áztatjuk kb. 10 percig, majd amikor megpuhult leszűrjük. A borecetet, a halszószt 2 evőkanál rizsbort és a cukrot jól összekever
Az hozzávalókat megmossuk, majd felszeleteljük. Elkészítjük a salátaöntetet, majd az összeforgatott zöldségekre és gyümölcsökre öntjük.
Egy tálban keverjük össze a paradicsomot, a hagymát és a chilit az olajjal és a vörösborecettel, majd fűszerezzük ezt a köménnyel, sóval és a korianderrel.
Egy tálban keverjük össze a paradicsomot, a hagymát és a chilit az olajjal és a vörösborecettel, majd fűszerezzük ezt a köménnyel, sóval és a bazsalikommal.
A paprikákat tegyük egy tepsibe, és magas hőmérséklet süssük feketére. Mikor elkészül, tegyük át egy tálba, fedjük le, és hagyjuk 10 percet állni. Ezt k
Forrázzuk le a paradicsomokat, így könnyen eltávolítjuk a bőrét. A majonézmártáshoz keverjük a felaprított halat, borsot, sót, citrom levet. A mártással me
Egy tálban a majonézhez keverjük a sherry és a tejfölt. A narancshúst feldaraboljuk, majd a szintén feldarabolt spárgához és a garnélához keverjük. A kivájt
A céklát és a tojásokat főzd meg: a céklát puhára, a tojást keményre.
Reszeld le a vöröshagymát, add hozzá a a majonézt, ecetes tormát, tejfölt, ízesí
Ugrás a lap tetejére >>