Forraljunk sós vizet, főzzük meg benne a tésztát. 
A krumplit, heringet, almát, salátát és a céklát vágjuk apróra. Öntsük őket egy tálba, és keverjük 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A meghámozott, kimagozott paradicsomot felcsíkozzuk, a homárt feldaraboljuk, majd ezeket összekeverjük a kukoricával és a felszeletelt olívabogyóval. Egy másik 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A felkockázott sonkát, húst és uborkát összekeverjük a felszeletelt hagymával és a felaprózott tojással. Ízlés szerint sózzuk, a szósszal és a felaprítot
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Lásd a halsalátával töltött paradicsomnál, annyi kivétellel, hogy ebben az esetben a hal helyett hússalátát használunk
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A rizst a kurkumával, a kardamommal és a fahéjrúddal kissé sós, forró vízben kb. 10-15 percig főzzük. Lecsöpögtetjük és egy tálba öntjük. A mustármagot 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A szójacsírákat mossuk meg, mártsuk forró,sós vízbe egy percre, majd öblítsük le hideg vízzel, és csöpögtessük le. A grépfrútot hámozzuk meg, a gerezdek
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Az édeskömény szárát feldaraboljuk, gumóját szeletekre vágjuk. A paprikát kimagozzuk, felcsíkozzuk, a cukkinit felszeleteltjük, a zöldhagymát felkarikázzuk.
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						2-3 percig főzzük a cukkinit sós, lobogó vízbe. Ha éppen, hogy csak megpuhult csurgassuk le és hideg vízzel öblítsük le. A babbal együtt rakjuk tálba és a c
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>