A garnélákat és a kagylókat grillezzük meg, és keverjük össze a fokhagymagerezdekkel, a citrom levével, olívaolajjal. Ízestísük sóval és borssal. Keverjük
a fenyőmagot pirítsuk meg zsiradék nélkül 3 perc alatt aranyszínűre. Az olajat, a balzsamecetet és a mustárt alacsony hőfokon, állandó kevergetés mellett fő
A homárokat forrásban lévő, sós vízbe dobjuk és fedő alatt, közepes lángon 20 percig főzzük. A megtisztított zöldbabot 5 percre forrásban lévő, sós víz
A salátaleveleket széttépkedjük, majd egy tálba tesszük. Ezután a paradicsomot és az almát felszeleteljük, majd a reszelt sajttal együtt a salátához adjuk. E
A búzaszemeket főzzük sós vízben 10 percig. Csepegtessük le, és csavarjuk ki a citrom levét. Az avokádó húsát vágjuk fel kis kockákra, majd locsoljuk meg a
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom