Articsókás-olajbogyós sült csirke receptHány személyre: 8 személyre
» 15 dkg or
sótészta
» 1 ek.
olívaolaj» 1 vörös
hagyma» 1 zöld kaliforniai
paprika» 2 csésze felaprított sült csirke
» 1 doboz (40 dkg)
paradicsomkonzerv felkockázva
» 1 doboz (40 dkg)
articsóka» 20 dkg fekete olajbogyó
» 1 tk. olaszos fűszerkeverék
» 20 dkg reszelt
mozzarella
Kissé főzzük meg a tésztát és szűrjük át.
Az
olívaolajon pároljuk üvegesre az összevágott
hagymát, majd dolgozzuk hozzá a felaprított
paprikát. Ezután keverjük bele a húst, a
paradicsomot a levével, a tésztát, az
articsókát, az olajbogyót és a fűszerkeveréket. Majd kanalazzuk a felét egy kikent tűzálló tálba és hintsük meg a
sajttal. Végül a maradékot is halmozzuk rá és tegyünk a te
tejére szintén
sajtot. Előmelegített sütőben fél óra alatt elkészítjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>